Politica de confidentialitate

Ce date colectăm?

Colectăm datele dumneavoastră atunci când interacționați cu noi, prin orice modalitate, inclusiv contactele din formularul dedicat, contactele pe email, apelurile telefonice..
Infomațiile colectate și prelucrate de noi pot include, dar nu se limitează la: numele, adresa de email, numărul de telefon, compania și orice alte informații oferite voluntar.
Nu vom colecta și nu vom prelucra date sensibile cu caracter personal.
Adresa Internet Protocol (IP) se colectează automat la fiecare vizită. Aceasta este necesară pentru conectarea calculatorului la internet, informatii de conectare, tipul de browser, setări de timp, extensii ale browserului, sistemul de operare.
Putem primi și de la terțe părți datele dumneavoastră personale. Acestea vor fi gestionate conform acordului oferit de dumneavoastră acestor terțe părți și în limitele agreate cu acestea.

Când sunt colectate datele dumneavoastră?

În urma interacțunii cu compania noastră, folosind fie formularele de contact disponibile pe site, fie adresa de email, telefon, chat sau alte forme de inițiere a contactului duc la colectarea datelor dumneavoastră.

Cum folosim aceste date?

Folosim datele dumneavoastră în scopul îmbunătățirii interacțiunii dumneavoastră cu site-ul și cu subdomeniile acestuia, dar și în scopul îmbunătățirii generale a serviciilor companiei, în scopul comunicărilor oficiale, cu caracter informativ sau comercial, ca de exemplu: promovarea comunicatelor de presă, oferirea de informații privitoare la noi politici sau la noi servicii, informarea cu privire la remedierea unor aspecte solicitate sau la investiții în dezvoltarea companiei, invitații de participare la concursuri, promovarea serviciilor prin intermediul practicilor de marketing direct, dar și prin intermediul instrumentelor de marketing online, cum ar fi Social Media, atât pe site-ul nostru, cât și pe site-uri ale terților sau în afara lor.

Cine are acces la aceste date?

Datele dumneavoastră sunt accesibile unui număr mic de angajați care au un motiv pentru procesarea lor. Nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră personale în nicio condiție, către terțe părți. Putem divulga datele dumneavoastră cu caracter personal către furnizori de servicii care oferă suport IT, servicii de securitate, servicii de analiză și motoare de căutare, către parteneri de afaceri și subcontractori sau către consultanți, avocați și alte persoane din domeniul legal.

Drepturile dumneavoastra

Aveti o sumă de drepturi vis a vis de datele dumneavoastră cu caracter personal:
Dreptul de a fi informat cu privire la folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal
Dreptul de a avea datele procesate într-o manieră corectă, legală și transparență
Dreptul de a avea acces la datele dvs personale
Dreptul de a solicita modificarea, transferul sau ștergerea acestor date
Dreptul de a refuza continuarea procesării acestor date
Dreptul de a obiecta procesele de decizie automate, influențate de aceste date, care produc efecte legale
Dreptul de a vă adresa autorităților competențe cu privire la încălcarea drepturilor dvs.
Accesul la date, modificarea sau ștergerea lor.
Puteți solicita vizualizarea, modificarea sau ștergerea datelor oricând, prin email către adresa: pensiunea.puiu@yahoo.com
Toate solicitările se soluționează în termen de 30 de zile de la transmitere.

Retragerea consimțământului

Vă puteți retrage oricând consimțământul pentru procesarea datelor dumneavoastră, prin email către pensiunea.puiu@yahoo.com, solicitare ce va avea efect în 24 de ore de la transmitere și nu se va aplica retroactiv.

Securitatea și durata stocării

Datele dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe teritoriul UE. Durata păstrării acestor date este influențată de necesitatea procesării cerințelor dumneavoastră, dar nu va fi mai mare de 5 ani.